"Samuraj"

13.01.2019

500 g hovězího masa, 500 g cibule, trochu oleje, trochu kečupu, trochu worchestru, 2-3 ks feferonky, 2-3 stroužky česneku, červenou mletou papriku, sůl, pepř. Není to klasický guláš, tak přidáváme k dušení jen trochu vody, aby bylo maso jen zlehka ponořené a na konci musí být jen sosík. V hrnci orestujeme nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na kostičky hovězí maso, okořeníme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Po změknutí masa přidáme do guláše, kečup, worchester, prolisovaný česnek a na posledních 5 minut feferonky. K samuraji jsou dobrou přílohou hranolky a nebo americké brambory.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky