Znojemská omáčka

13.01.2019

hovězí maso, sůl,pepř mletý, cibule,vývar, hladká mouka na zahuštění, sterilované okurky. Hovězí nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme po obou stranách na 1/3 oleje. Cibuli nakrájíme nadrobno a na zbytku oleje osmažíme zlatohněda, podlijeme trochou vývaru. Poté přidáme maso a dusíme doměkka. Dle potřeby podléváme teplým vývarem a občas promícháme. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na olej, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a za občasného míchání povaříme. Poté omáčku přecedíme zpět na maso, přidáme na oleji podušené okurky nakrájené na kostičky a společně krátce povaříme.  

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky