Ryby na orientální způsob

20.01.2019

400 g ryby (kapr, štika),sůl,mletý zázvor,6 stroužků česneku,mletá červená paprika,80 g burských oříšků,10 g oleje,1 zelená paprika,2 rajčata,1 dl červeného vína,1 citrón, petrželka. Omytou a vyčištěnou rybu osušíme a pokrájíme na podkovičky hrubé 1 cm. Každou osolíme opepříme mletým zázvorem, natřeme prolisovaným česnekem a posypeme mletou červenou paprikou. Na rozehřátém oleji z obou stran prudce opečeme a vyjmeme na talíř. Do výpeku dáme očištěnou nakrájenou zelenou papriku, přidáme burské oříšky a za stálého míchání osmahneme. Vložíme zpět ryby přidáme nakrájená rajčata, podlijeme vínem a bez míchání udusíme do měkka. Před podáváním ozdobíme kolečky citronu a petrželkou.  

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky