Obložené topinky se sázenými vejci

10.01.2019

4 plátky chleba, 4 vejce, 4 plátky šunky, 4 plátky sýra, zelenina (paprika,rajčata,okurky), česnek, sůl a pepř. Plátky chleba, můžeme pro lepší manipulaci překrojit na půlky krajíčků, poté potřeme vodou z obou stran a usmažíme na rozpáleném oleji. Po vyjmutí necháme topinky na talíři s papírovou kuchyňskou utěrkou okapat a ihned potřeme česnekem. Lívanečník si potřeme olejem a do každého důlku vyklepneme vejce, poté osolíme, opepříme a smažíme pozvolna. Nakonec již jen připravené topinky obložíme připravenými ingrediencemi.  

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky